preveous
next

Brightwell Village Store

close

Client: The Brightwell-cum-Sotwell Community Village Stores Ltd
Size (sqft): 600
Status: New Build -Complete
Services & Location: Architect, Contract Administrator, Brightwell-cum-Sotwell, Oxfordshire


Overview:
A local community project to re-instate a shop within the village used and controlled by local residents based in the village of Brightwell-cum-Sotwell.

It was considered the design of the village shop structure should be a separate contemporary pod creating an element of separation from the distinctive stature of the Victorian Village hall. By visually separating the new structure the village shop has the freedom to express its own independent form to achieve the functionality required and the quality of space to create an attractive sustainable environment.

close
infoBrightwell Village Store
Pre-Renovationshow