preveous
next

The Studio

close

Client: Private
Size (sqft): 1700
Status: Refurbishment, Extension
Services & Location: Architect, Contract Administrator, Project Manager,
Wheatley, Oxfordshire


Overview:
Conversion and extensions to an original coach house to form modern architects offices. A recent extension into the neighbouring property has seen the formation of a new vaulted studio space opening out onto an external courtyard space.

The offices are designed in an open plan arrangement. The external appearance reflects the original coach house and traditional village vernacular, whilst contemporary glazing detailing together with bespoke spiral staircase, simple finishes and clean lines creates a successful blend of the traditional and contemporary.

close
infoThe Studio
Pre-Renovationshow